4 juni 2022
16:00

Huddinge IF 3 Svart

Referat: Hanvikens SK Grön - Huddinge IF 3 Svart

Idag styrde kosan österut till fina Trollbäckens IP för att möta Hanvikens SK. Hanviken har ett mycket bra grundspel, överbelastar ibland ena kanten och försöker överraska oss ibland med luriga långbollar. Vi inleder matchen friskt och tar ledningen med 1-0 i den 5:e minuten på en retur genom Mert I.C. 2-0 kommer 2 minuter senare när Farouk El M. frispelar Yussuf A. som inte gör något misstag. Vi leder efter den första perioden med 2-0. Hemmalaget inleder den andra perioden med mycket bollinnehav och en hel del spel på offensiv planhalva men vårt försvar håller nollan intakt. I den 39:e minuten utökar vi ledningen till 3-0 genom Harry P.T. på assist av Yussuf A. 4-0 kommer i den 43:e minuten igen genom Harry P.T. på assist av Mert I.C. 5-0 är matchens delikatess då Ture H. skjuter bollen upp i målvaktens vänstra kryss. Ställningen är 5-0 inför den sista perioden. I den tredje perioden reducerar hemmalaget två gånger om på lobbar i den 59:e resp 61:a minuten. Därefter svarar vi med en snabb kontring där Albin K. snyggt klackar bollen till Yussuf A. som skjuter sitt andra mål för dagen. Ytterligare en reducering får hemmalaget i den 74:e minuten på en fast situation.

Slutresultat: Hanviken SK - Huddinge IF 3-6.

Gult kort: Anton G.